Evi Hanssen

Evi Hanssen
Voormalig meter van stigWA

“De wereld draait steeds sneller, de druk wordt steeds groter. De lat ligt hoog, iedereen moet de perfecte versie van zichzelf worden. Gewoon ‘gewoon’ zijn is in dit Pinterest-lalaland-tijdperk niet voldoende.

Maar wat als je hoofd en geest soms even andersom draaien, of als het af en toe eens hapert in je binnenste? Als je dag in dag uit streeft naar rust in je hoofd, maar je eigenlijk doodsangsten uitstaat? Als ‘gelukkig zijn’ zo simpel lijkt bij anderen, maar het voor jou een dagelijks gevecht is?

Laten we samen het stigma doorbreken dat mensen die het moeilijk hebben met zichzelf, sowieso gek zijn. Het stigma dat kleeft aan alles wat nog maar ruikt naar psychiatrie. Want diegenen die stigmatiseren, die zijn niet goed bij hun hoofd!
Heel veel zin om mijn schouders te zetten onder dit prachtige project.”

Veel stigWa-groeten, Evi x    
 


1
2
3
4
5
6
Kinderen trotseren obstakels voor goed doel in domein Bethanië


Over stigWA

"Zoersel doorbreekt het stigma rond psychiatrie!" #stigWA

stigWA is een project van Psychiatrisch Centrum Bethanië, Algemeen Ziekenhuis Sint-Jozef en gemeente & ocmw Zoersel dat initiatieven neemt om het taboe op geestelijke gezondheidszorg te doorbreken.

Over stigWA

stigWA in de Gazet van Antwerpen
INSIDE-OUT-RUN

"450 sportievelingen, onder wie heel wat kinderen, liepen afgelopen woensdag de Inside-Out-Run in PC Bethanië om samen het taboe op geestelijke gezondheidszorg te doorbreken!" #stigWA

 

 

 

 


Events

1/11/2017

Kerstmarkt 'over de grenzen heen'

We zijn gekozen als één van de drie centrale...

17/11/2017

StigWAndeling
Doorbreek al wandelend het taboe!

Op vrijdag 17/11 wandelen we door Sint-Antonius Zoersel met...

28/04/2017

Kortsluiting in mijn hoofd
Theatervoorstelling van Te Gek!?

Brenda Froyen en Stefaan Baeten komen op 28 april 2017 naar PC...Nog vragen?
Stel ze!

Wij zijn steeds geïnteresseerd in suggesties, eventuele samenwerking, voorstellen, feedback, ... Dus twijfel niet om contact op te nemen indien je vragen, opmerkingen of ideeën hebt!Volg ons opPartners van stigWA

Emmaus
PC Bethanië
AZ Sint Jozef
Gemeente Zoersel
Logo Te Gek
atletiekclub DAL